DESPRE NOI


Despre Andra Dent Estetic

 

Cabinetul stomatologic Andra Dent Estetic a luat fiinta in anul 2009 la initiativa si sub conducerea Dr. Andreea Peteu, medic stomatolog cu competenta in implantologie si specialist in tehnica dentara. Inca de la infiintare la Andra Dent Estetic s-a investit in echipamente si tehnologie de ultima generatie, in materiale de calitate superioara si in relatia cu medici specialisti in principalele specializari de medicina dentara.

Andra Dent Estetic un cabinet de medicina dentara pentru toata familia.

In cabinetul Andra Dent Estetic veti intalni doar medici cu experienta si cazuistica vasta, pentru ca ne dorim sa oferim servicii medicale de calitate.  Fiecare situatie medicala este abordata de medicul stomatolog in functie de nivelul sau de competenta astfel incat pacientul sa beneficieze de tratamentul optim.

In cabinetul Andra Dent Estetic  implantul dentar este realizat doar de medicul chirurg cu competenta in implantologie, aparatul dentar este realizat doar de medicul ortodont, albirea profesionala sau alte lucrari de estetica dentara se realizeaza doar de medicul stomatolog specialist in estetica dentara si asa mai departe.

La cabinetul stomatologic Andra Dent Estetic tratam cu drag pacienti de toate varstele: incepand cu copii cu dinti de lapte pana la batrani care si-au pierdut definitiv dintii naturali si detin proteze dentare.

Andra Dent Estetic este locul unde medicul stomatolog discuta deschis cu pacientul, unde fiecare pacient este ascultat si consiliat astfel incat orice situatie medicala sa aiba cea mai buna solutie.

Aici medicul stomatolog se adapteaza fiecarui pacient, indiferent de varsta, profesie sau nivel financiar, tocmai pentru a putea oferi cea mai potrivita solutie medicala.

In cabinetul Andra Dent Estetic se zambeste la fel cum se si redau zambete, se face medicina dentara, se leaga relatii de durata medic-pacient, se creaza un mediu primitor si cald in care fiecare este tratat intai ca om apoi ca si pacient.