Aparat dentar invizibil-Incognito


Aparat dentar invizibil Incognito.

Aparat dentar invizibil Incognito este una dintre cele mai noi solutii in ortodontie, oferind tratamente ortodontice eficiente fara a influenta estetica zambetului pacientului fiind complet invizibil.

Acum la cabinetul Andra Dent Estetic puteti beneficia de tratament ortodontic prin intermediul unui aparat dentar invizibil Incognito, acesta fiind fixat de partea interioara a dintilor astfel iincat nu poate fi observat din exterior.

Aparat dentar invizibil Incognito

Avantajele unui aparat dentar invizibil Incognito:

  • Principalul avantaj al unui aparat dentar invizibil Incognito este de fapt si principala sa trasatura, si anume este pur si simplu „invizibil”. Acest avantaj se dovedeste de real ajutor intr-o serie de situatii in care pacientul supus unui tratament ortodontic nu doreste sa afiseze un zambet in care sa poata fi observate elementele unui aparat dentar. In cazul unui aparat dentar invizibil Incognito toate elementele din care este compus sunt fixate in spatele dintilor.
  • Incongito este 100% adaptabil fiecarui pacient in parte, astfel incat sa poti beneficia de tratamentul ortodontic potrivit nevoilor tale.
  • Confortul este alt avantaj, un aparat dentar invizibil Incognito nu jeneaza si nu raneste gingiile, toate elementele sale fiind pe interior dintilor si nu intra in contact cu gingiile
  • Poate fi folosit 24/24 avand in vedere ca in comparatie cu un aparat dentar transparent nu trebuie scos in timpul mesei.
  • Aparat dentar invizibil Incognito nu modifica conturul buzelor sau forma lor, avand in vedere ca toate elementele sunt pe interiorul dintilor
  • Aparat dentar invizibil Incognito nu provoaca alergii persoanelor alergice la nichel, deoarece este realizat din aur pur.
  • Elementele unui aparat dentar invizibil Incognito sunt realizate prin tehnologie CAD-CAM ceea ce inseamna scanare si analiza computerizata a suprafetelor dintilor in laboratoarele din Germania ale producatorului.

Te pregatesti de nunta, urmeaza sa faci o poza pe care o vei privi toata viata, mergi la un interviu, ai o prima intalnire, prima imagine conteaza, nu te simti confortabil cand colegii sau prietenii se uita insistent la aparatul tau dentar,  iata de ce cei mai multi pacienti care urmeaza un tratament ortodontic aleg un aparat dentar invizibil Incognito care ofera discretie totala.

Pretul pentru un aparat dentar invizibil Incognito se regaseste in lista de preturi de aici.